Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  12:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 20:12

Καθαρισμός και αποψίλωση δρόμων στο Καινούριο Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε καθαρισμό δρόμων στην Δ.Κ Καινουργίου προχώρησαν χθες το πρωί μηχανήματα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου.
Συγκεκριμένα καθαρίστηκε …
κομμάτι της Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου στις στροφές στην είσοδο του χωριού και ο δρόμος που οδηγεί στο Βλοχό ,από την «Χρυσοχερια»και πάνω.
Στους συγκεκριμένου δρόμους υπήρχε δυσκολία στην ορατότητα από χόρτα,κλαδιά και δέντρα καθιστώντας σε κάποια σημεία επικίνδυνη την διέλευση.
Σε συνεννόηση του τοπικού Δ.Σ με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου κ.Ανδρέα Καλαμπαλίκη σήμερα στάλθηκαν δύο μηχανήματα(τρακτέρ)για να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα ο καθαρισμός και να αποκατασταθεί η κίνηση των οχημάτων.
Μάλιστα όπως ανέφερε στο kainourgiopress ο κ.Ευθυμίου δόθηκαν σαφείς εντολές από τον κ.Καλαμπαλίκη για μεγάλη προσοχή και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων,κατά την διάρκεια των εργασιών,ειδικά στο επικίνδυνο κομμάτι στις στροφές της Ε.Ο.

 
Διαβάστηκε 1463 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.