Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 14:28

Eθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022: Η λαμπερή ανακοίνωση των φιναλίστ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O μεγαλύτερος θεσμός  ομορφιάς για την χώρα μας, τα GS HELLAS 2022,  βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασία για την ανάδειξη των φετινών νικητών,  που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους κορυφαίους παγκοσμίους διαγωνισμούς ομορφιάς ανά την υφήλιο. Από φέτος τα Εθνικά Καλλιστεία της χωράς μας, εναρμονίζονται πλήρως με τα παγκόσμια πρότυπα οργάνωσης και δραστηριοτήτων.

Αυτός ήταν και ο λόγος που από το 2022, δημιουργήθηκαν οι βάσεις έτσι ώστε να υπάρχει προκριματικός και τελετή κορδέλας, που στο εξωτερικό ονοματίζεται SASH CEREMONY. Μέσα από χιλιάδες συμμετοχές επιλέχθηκαν 50 γυναίκες και 30 άντρες, οι οποίοι κρίθηκαν από ειδική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από τους εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ - Πρόεδρος Θεσμού

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΦΛΙΩΤΕΛΛΗΣ - Executive supervisor Καλλιστείων

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ - Γυμναστής Καλλιστείων

ΣΟΦΙΑ ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗ- Star Gs Hellas 2021 - Miss Universe Greece 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ- Ενδυματολόγος και Fashion Editor Καλλιστείων

LILA NOVA - Σχεδιάστρια Μόδας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΑΚΟΣ- Dr . Kλινικής ψυχολογίας

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ - Φωτογράφος Καλλιστείων

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ - Ιδιοκτήτης ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ

Αφού πραγματοποιήθηκε όλη η διαδικασία και κρίθηκαν τα παιδιά με απολυτή διαφάνεια και κύρος, επιλέχθηκαν οι 20 γυναίκες και 12 άντρες που θα ανέβουν στο stage του φετινού μεγάλου τελικού των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 20222. Όλοι οι φιναλίστ είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΛΕΜΑΟ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΙΝΤΕ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΥΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΔΑΝΑΗ ΣΚΟΡΔΥΛΗ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΤΟΥΡΑ

ANNICK NGOLE  KAHAMBI

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΙΕΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΗΝΟΥΔΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΣΜΠΟΡΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΟΖΙΚΗ

ΧΡΥΣΑ ΧΩΛΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΠΟΥ

ΕΛΕΑΝΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΒΑΝΟΒΑ

ΚΟΡΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΧΟΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΚΟΣΗ

Ο προκριματικός διεξήχθη στο  ANASTAZIA LYXYRY SUITES & SPA και την επόμενη μέρα όλο αυτό μετουσιώθηκε σε λαμπρό θρίαμβο, την  ανακοίνωση live όλων των φιναλίστ, στο NAVAL, στο μικρολίμανο, στο οποίο η εισροή του κόσμου ήταν απρόσμενη και ογκώδης αφού όλοι ήθελαν να τους δουν από κοντά τους φετινούς Finalist. Ο πρόεδρος  του θεσμού, Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε τα εξής: «12 χρονιά αδιάκοπης ομορφιάς είναι γεγονός. Το 2022 είναι η χρονιά του νερού για τα καλλιστεία και αυτό που ετοιμάζεται και φέτος θα στρέψει παγκοσμίως όλα τα βλέμματα πάνω μας. Είμαι περήφανος για όλη αυτήν την πορεία.

Εργαζόμαστε για τη διάδοση του πολιτισμού μας με όχημα διεθνώς τις Ελληνίδες καλλονές μας και Έλληνες καλλονούς. Αγωνιούμε και φέτος να δώσουμε δυναμικό παρών στην κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς που δεν είναι η άλλη από το MISS UNIVERSE 2022. Η φετινή εθνική ενδυμασία της STAR GS HELLAS 2022, που θα είναι και η MISS UNIVERSE GREECE 2022, θα ταράξει για τα καλά τα διεθνή standards ομορφιάς… Μείνετε συντονισμένοι.»

Επίσης αναμένεται και η επίσημη φωτογράφιση των φιναλίστ με θέμα το νερό. Η φετινή επιλογή του μέρους που θα γίνει είναι τα THERMAL SPA Λουτρακίου, εκεί που το ιαματικό νερό, συναντά το φυσικό μεταλλικό και θαλασσινό νερό. Να τονιστεί ότι φέτος ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, δίνει αιγίδα στα Εθνικά Καλλιστεία και από ότι μάθαμε έρχονται περαιτέρω αποκαλύψεις.

Διαβάστηκε 720 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.