Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:47 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 19:24

Παναιτωλικός: «Μόνο με χειραγωγημένη απόφαση μπορεί να τιμωρηθούμε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο ετοιμάζονται για τη δικαστική «μάχη» της 25ης Μαϊου. Δικαίωμα έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση, όποια και αν είναι αυτή, θα έχουν τα «καναρίνια» και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Για τις 25 Μαϊου ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, μετά το πόρισμα του ερευνητικού τμήματος της ίδιας επιτροπής που ζητά τον υποβιβασμό των «κυανοκίτρινων».

Τα «καναρίνια» από την πρώτη στιγμή έχουν τονίσει πως δεν έχουν κάτι να φοβηθούν αφού δεν έχουν υποπέσει σε οποιαδήποτε παράβαση και μοναδικός εμπλεκόμενος (και κατηγορούμενος) για τον ύποπτο στοιχηματισμό είναι ο πρώην εργαζόμενος του συλλόγου που ενέργησε ατομικά. Για αυτό άλλωστε δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ομάδας (αξιωματούχο, μέλη του τιμ, παίκτες κτλ).

Ετσι, όπως υπογραμμίζουν, δεν στοιχειοθετείτε η κατηγορία της χειραγώγησης και μάλιστα από υψηλά ιστάμενα χείλη στο Emileon ακούστηκε η φράση πως «η μόνη χειραγώγηση που μπορεί να αποδειχτεί είναι εκείνη μιας απόφασης που θα καταδικάζει την ομάδα μας. Δεν έχουμε καμία σχέση και μόνο με χειραγωγημένη απόφαση μπορεί να τιμωρηθούμε. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Πολλοί θα ήθελαν να τα “μαγειρέψουν” και να χειραγωγήσουν μια επιτροπή τακτικών δικαστών. Θα τα καταφέρουν;».

Στο Αγρίνιο σχολιάζουν πως στο πόρισμα που εισηγείται τον υποβιβασμό τους υπάρχουν πολλά κενά που θα αναλυθούν διεξοδικά την ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ δεν έχουν κρύψει την ενόχλησή τους για τις «διαρροές» που υπήρξαν και οι οποίες, όπως λέγεται, «φούσκωναν τα γεγονότα και είναι γεμάτες ανακρίβειες».

Μάλιστα τονίζεται με έμφαση πως η υπερασπιστική τους γραμμή κινείται σε πολλούς και όχι μόνο έναν άξονα και θα αναπτυχθεί τόσο μέσων των υπομνημάτων όσο και την ημέρα της δίκης.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την πρωτόδικη απόφαση που θα εκδοθεί δικαίωμα έφεσης θα έχουν μόνο ο Παναιτωλικός εφόσον δεν ικανοποιηθεί (θα μπορεί να προσφύγει και στο CAS) και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και όχι κάποια ομάδα που θα θεωρεί πως έχει έννομο συμφέρον να την προσβάλει.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.