Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  1:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 18:56

ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ πιθανόν έτοιμο προς παράδοση το 2ο κλειστό Αγρινίου στην Αερογέφυρα!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ πιθανόν έτοιμο προς παράδοση το 2ο κλειστό Αγρινίου στην Αερογέφυρα!!!

Αυτό τόνισε χθες σε συνομιλία που είχε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου και υπεύθυνος αθλητικών Νίκος Γκρίζης με τον δημοσιογράφο Κώστα Αλεξανδρή.

Οπως φαίνεται το πρόβλημα της καθυστέρησης εντοπίζεται σε καθαρά γραφειοκρατικές διαδικασίες, ύστερα από το θάνατο του αναδόχου Τζούρου.

Ο γιός του πλέον θα συνεχίσει το έργο της ολοκλήρωσης του 2ου κλειστού, αφού χρειάζεται μόνο η τοποθέτηση του παρκέ, αλλά και των θυρών του έργου.

Χρειάζεται αλλαγή και τροποποίηση στην όλη εργολαβία και η έγκριση του λογαριασμού, για να επέλθει και ηείσπραξη από πλευράς του υιού πλέον Τζούρου και να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου.

Οπως είπε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου και αν οι ρυθμοί κινηθούν λογικά και ομαλά, το 2ο κλειστό γυμναστήριο θα παραδοθεί προς τα τέλη Αυγούστου στην Γ.Γ.Αθλητισμού.

Θα ακολουθήσει η παράδοση από την ΓΓΑ στο Δήμο Αγρινίου, θα δρομολογηθούν οι διοικητικές διαδικασίες, ώστε να αρχίσει και ο προγραμματισμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο νέο κλειστό γυμναστήριο θα αγωνίζονται μόνο το μπάσκετ και το βόλλει.

Ο Νίκος Γκρίζης στο τέλος της συνομιλίας μας τόνισε: "μακάρι όλα να πάνε πλέον στο νέο οργανόγραμμα, γιατί θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα αν έχουμε κι άλλη καθυστέρηση μετά τον Αύγουστο"....

 

 

Διαβάστηκε 1594 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 19:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.