Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 00:34

Sportradar: «Δεν αναπτύχθηκαν ανησυχίες ακεραιότητας του παιχνιδιού ΟΦΗ-Παναιτωλικός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πράγματα στη θέση τους έρχεται να βάλει η καθ’ύλην αρμόδια εταιρεία/υπηρεσία που ειδοποιεί την UEFA για την ύπαρξη ύποπτων παιχνιδιών για στοιχηματική χειραγώγηση, όσον αφορά την υπόθεση του ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο φάκελο της υπόθεσης υπάρχουν αποκαλυπτικά στοιχεία που προκύπτουν από την Sportradar, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αξιολογεί το ματς ως «ύποπτο».

Συγκεκριμένα, η αναφορά για το ΟΦΗ-Παναιτωλικός είναι η εξής: «Δεν υπήρξε κάποιος αξιοσημείωτος στοιχηματισμός πριν από τον αγώνα που να παρατηρήθηκε σε όλες τις αγορές…» και «δεν αναπτύχθηκαν ανησυχίες ακεραιότητας σε αυτό το παιχνίδι».

Το συμπέρασμα του εγγράφου, μάλιστα, είναι αφοπλιστικό για όσους ορέγονται υποβιβασμό του Τίτορμου λόγω χειραγώγησης: «Συνολικά, δεν υπάρχουν αξιόπιστες ενδείξεις από τις στοιχηματικές αποδείξεις ότι αυτός ο αγώνας χειραγωγήθηκε για στοιχηματικούς σκοπούς».

Ένα πολύ σημαντικό δεδομένο, λοιπόν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ξεκαθαρίζει ότι ο Παναιτωλικός δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο σε στήσιμο παιχνιδιού.

Νικόλας Δρέλλιας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.