Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:43 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 16:24

Θανάσης Παπαθανάσης: «Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται σταθερά δίπλα στον πολίτη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται σταθερά δίπλα στον πολίτη» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά τη διάρκεια των εργασιών του 15ου Παγκρήτιου Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

Στο Συνέδριο έγινε ένας απολογισμός της προσφοράς του φαρμακεϊου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή των φαρμακείων στο Σύστημα Υγείας της χώρας και τις δυνατότητες να αναπτυχθούν νέες υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης φαρμακευτικής φροντίδας προς τους πολίτες.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Μετά την τεράστια προσφορά των φαρμακείων στην στήριξη του συστήματος υγείας, στην απρόσκοπτη διάθεση των φαρμάκων στους ασθενείς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, στην ανάδειξη της σημασίας των μέτρων προστασίας, στην προαγωγή των εμβολιασμών κατά του COVID -19 με το κλείσιμο των ραντεβού , στην στήριξη με τη διάθεση και την εκπαίδευση των πολιτών στα τεστ αυτοδιάγνωσης και βέβαια στην πραγματοποίηση του αντιγριπικού εμβολιασμού και των rapid test ανοίγει η συζήτηση με την πολιτεία για να επιλυθούν θέματα που απασχολούν τους φαρμακοποιούς. Είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης των φαρμακείων. Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται σταθερά δίπλα στους πολίτες με μοναδικό γνώμονα την στήριξη του συστήματος υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας».

Διαβάστηκε 393 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 01:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.