Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 18:15

Μελήδε - Χάνομαι για σένα | Νέο Digital Single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To μουσικό Project του μουσικοσυνθέτη – στιχουργού και παιδαγωγού Κωνσταντίνου Συμεωνίδη «Μελήδε», μετά την κυκλοφορία του 1ου του Digital Single «Θάλασσα Θαλασσίτρα», που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη παρουσία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, επιστρέφει για να μας ταξιδέψει άλλη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Πρόκειται για το νέο του Digital Single με τίτλο «Χάνομαι για σένα». Οι στίχοι και η μουσική του ιδίου, η ερμηνεία της Μαριαστέλλας Τζανουδάκη και η αέρινή, με έντονη καλοκαιρινή διάθεση, Latin – Pop ενορχήστρωση της Άλκηστις Ραυτοπούλου.

Ελπίζουμε το μουσικό Project του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη «Μελήδε», το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη του να μοιραστεί τις δημιουργικές του ανησυχίες, να συνεχίσει να μας χαρίζει αξιόλογα τραγούδια.

Ακούστε το εδώ: 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Κώστα Συμεωνίδη:

C.V.: https://bit.ly/39dV0F6

Awards: https://bit.ly/39UhQlN

Kids Projects: https://bit.ly/3w29h0I

Διαβάστηκε 516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.