Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  12:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Μαϊος 2015 21:34

Υγιεινή Μεσογειακή Διατροφή απο το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 
Στα πλαίσια προγράμματος που υλοποιούν από κοινού οι Α΄, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου υπό την καθοδήγηση της κ. Μάτσικα Μαρίαςκαι του γυμναστή του σχολείου κ. Κωνσταντίνου Γεώργιουτην Δευτέρα 11 Μαίου 2015 στον αύλειο χώρο του σχολείου ετοιμάστηκε ένα υγιεινό πρωινό που προσφέρθηκε σε 
όλους τους μαθητές του σχολείου. 
Όλα τα προιόντα που χρειάστηκαν για την παρασκευή του πρωινού τα φέρανε τα παιδιά των τάξεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. 
Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους μαθητές που τους δόθηκε η ευκαιρία να "πάρουν το υγιεινό πρωινό τους όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. 
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε μας εκδήλωση.
Μικρό βιντεάκι της εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας "κλικ" σο παρακάτω URL
1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ - ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ
Διαβάστηκε 26103 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.