Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  1:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2016 18:37

Παναιτωλικός: Τα τελευταία νέα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού συνεχίζεται κανονικά με τους υπεύθυνους να έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Αρχικά, όσο αφορά τις ανανεώσεις ο Παναιτωλικός έχει την πρόθεση να ανανεώσει τα συμβόλαια των Κούσα, Κουτρουμάνο και Μαρκόβσκι. Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και περιμένουμε άμεσα τις εξελίξεις.

Οι Στεφανάκος και Κάπελ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν! Επίσης γίνονται προσπάθειες να λυθεί και το συμβόλαιο του Κόρσιενς…

Όσο αφορά τους Κέβιν και Ρουμπουλάκου ο Παναιτωλικός αναζητά ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη θέση. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις περιπτώσεις που θα βρεθούν και αν αυτοί θα είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες . Τα καναρίνια είχαν δοκιμάσει και τον Άντι, μια περίπτωση όμως που προβληματίζει (λόγω χαρακτήρα κυρίως) τους κυανοκίτρινους. Ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα επιστρέψει στο Αγρινιο.

Τα καναρίνια αναζητούν ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες θέσεις:

Αριστερό μπακ (2)
Στόπερ
Αμυντικό Χαφ
Δεκάρι- Εξτρεμ
Επιθετικό

Ένα όνομα που έχει ακουστεί και ισχύει είναι αυτό του Μεντόζα. Ο Παναιτωλικός τον θέλει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα λεφτά που θα ζητήσει η ομάδα του, γιατί έχει συμβόλαιο. Τα καναρίνια θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό για ένα χρόνο και στην συνέχεια να έχουν μια οψιόν αγοράς που θα μπορεί να καλυφτεί, αν ικανοποιήσει.

Υπάρχουν πολύ προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές γι αυτό και είναι πιθανό να δούμε σύντομα ανακοινώσεις. Επειδή όμως μιλάμε για καλές περιπτώσεις υπάρχει και η ανάλογη δυσκολία, γι αυτό και ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις!

panaitolikos1926.gr

 

Διαβάστηκε 1420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.