Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 10:38

Νταλακούρας: «Ο Παναιτωλικός πρέπει να κοιτάξει πιο ψηλά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή «Σπορ στο Ionian» μίλησε ο παλαίμαχος του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας για τη σεζόν που τελειώνει αλλά και τη νέα που έπεται.

«Ο Παναιτωλικός φέτος έχει γενικά μία άλλη εικόνα. Κάποια χρονικά διαστήματα δεν το έδειχνε αυτό. Το θεωρούσα φυσιολογικό. Η εικόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι αυτή που υπήρξε στο μεγαλύτερο διάστημα του φετινού πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

Σε ότι αφορά τη συνεισφορά του Γιάννη Αναστασίου, υπογράμμισε:

«Νομίζω ότι με την εμπειρία που έχει και τη γνώση, έχει τη δυνατότητα να αλλάζει την ομάδα. Μέσα από τη δυσκολία που αντιμετώπισε η ομάδα στο κακό μικρό χρονικό διάστημα (σ.σ: Νοέμβριο) βρήκαν περισσότερα κοινά σημεία για να προχωρήσουν την επόμενη χρονιά. Μέσα από δυσκολίες μαθαίνεις καλύτερα την ομάδα και τους παίκτες. Σε αυτό το σημείο βρήκε το «κουμπί» τους για να τους επαναφέρει. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μία ομάδα. Να μπορεί μέσα από μία κατάσταση ο προπονητής να αλλάζει την εικόνα της, να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο».

Για τα Play Outs και για το τι έπεται ενόψει νέας σεζόν:

«Η διάθεση που έχει σαν προπονητής ο Αναστασίου και η υπόστασή του είναι τέτοια που ψάχνει περισσότερα πράγματα. Κι ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που πρέπει να ψάξει περισσότερα. Πρέπει να κοιτάξει πιο ψηλά. Το έχει ανάγκη. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια για να φτάσει εδώ. Και η διοίκηση έχει αποκτήσει την εμπειρία που πρέπει. Βρήκε και τον προπονητή που έχει όλα τα εχέγγυα να δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναιτωλικό. Δεν το λέω απλοϊκά, για να πω καλά λόγια. Όλο το background που έχει σαν προπονητής, ποδοσφαιριστής, προσωπικότητα μου δίνει το δικαίωμα να το πιστεύω ότι μπορεί να τον πάει παραπάνω».

«Ο Παναιτωλικός απέκτησε μία βάση. Έγινε ομάδα δυνατή αμυντικά. Σηκώνει το κεφάλι του πιο ψηλά. Έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά που δεν χάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το επόμενο βήμα είναι να μπορέσει να επιβάλλει ρυθμό για να κερδίσει περισσότερα. Το βλέπει ο φίλαθλος κόσμος, το βλέπει η διοίκηση. Το νιώθει ο προπονητής, το ζητάει επιμόνως από τους παίκτες. Αν στο παζλ αυτό βρεθούν 2-3 παίκτες που μπορούν να δώσουν αυτό που λείπει για το παραπάνω θα μπει στο σωστό δρόμο», κατέληξε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.