Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 21:08

Γίνε εθελοντής στο 4ο Acheloos Run 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Γίνε εθελοντής στο 4ο Acheloos Run 2022 και ζήσε από κοντά την μαγευτική εμπειρία της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της περιοχής!»

Η διοργάνωση του Acheloos Run κάθε χρόνο βασίζεται στην πολύτιμη υποστήριξη των εθελοντών, οι οποίοι με το πάθος, την αγάπη, την γνώση και το μεράκι τους συμβάλλουν όλοι μαζί στην επιτυχία της συνολικής εμπειρίας.

Το εθελοντικό πρόγραμμα του Acheloos Run 2022 έχει στόχο την ενεργοποίηση των συμμετεχόντων αξιοποιώντας το ταλέντο τους και τις υπηρεσίες τους στους δρομείς και στους θεατές. Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Τομείς Εθελοντικής Απασχόλησης:

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Υποστήριξη των δρομέων για την τοποθέτησή τους στην αφετηρία.
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΦΥΛΑΞΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ/ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: Υποστήριξη και εξυπηρέτηση των δρομέων στους σταθμούς παραλαβής υλικού και αριθμού συμμετοχής.
  • ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Υποστήριξη των δρομέων κατά τη διάρκεια των αγώνων με την διανομή νερών.
  • ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Υποστήριξη της οργανωτικής ομάδας κατά τη διάρκεια των απονομών για τη βράβευση των αθλητών και την απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε μέλος της μεγάλης εθελοντικής ομάδας του Acheloos Run 2022 ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.