Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 18:49

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής: Πέθανε στα χέρια μου η σύζυγός μου και το ίδιο βράδυ πήγα στην παράσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκλόνισε η περιγραφή του Γιάννη Βογιατζή για τις τελευταίες στιγμές της συζύγου του. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω” αποκάλυψε ότι πέθανε στα χέρια του και εκείνος το ίδιο βράδυ έπαιξε στην παράσταση στο θέατρο. 

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε πως «ευτύχησα να έχω μία πολύ σπουδαία οικογένεια. Και από πατέρα και από μητέρα. Και από τον αδελφό μου τον Γιώργο, τον οποίο χάσαμε πολύ νωρίς. Ήμουν ευτυχισμένος».

«Η σύζυγός μου πέθανε στα χέρια μου. Κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και έκανα και παράσταση την ίδια ημέρα. Ήξερα ότι αυτό θα ήθελε. Για εμένα. Με στήριζε πάντα. Αν δεν είχα αυτήν την γυναίκα ίσως να μην είχα και αυτήν, την όποια, καριέρα έκανα. Της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και όλο τον σεβασμό στο όνομά της. Υπήρξε μία κυρία ανεπανάληπτη. Όταν λέμε Κυρία εννοούμε αυτήν την κυρία. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες. Αλλά εγώ μία γνώρισα και μία λάτρεψα» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του Γιάννη Βογιατζή για τη σύζυγό του.

enikos.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 692 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 19:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.