Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:34 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 10:12

Η φορμαρισμένη Νιούκαστλ απειλεί τη Λίβερπουλ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, η 2η Λίβερπουλ παίζει με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μάθε πώς παίζεται το μπακαρα παιχνιδι online!

199. Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Λίβερπουλ παραμένει στο «-1» από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και δοκιμάζεται στην έδρα τη φορμαρισμένης Νιούκαστλ. Οι «Κόκκινοι» έχουν 12 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 14 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Καρακάξες» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και αθόρυβα έχουν «σκαρφαλώσει» στην 9η θέση από εκεί που στο πρώτο μισό της σεζόν έδιναν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παίζει διαρκώς και ο παράγοντας κούραση πρέπει να προσμετρηθεί, ενώ η Νιούκαστλ ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να δείξει σε όλους ότι... έρχεται μετά την αλλαγή διοικητικής σκυτάλης.

Ποντάρισμα στο 1Χ (Δ.Ε.) σε απόδοση 2.95.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.