Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 13:09

Τελετή έναρξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλή επιτυχία στους Ανιχνευτές που μετέχουν στην  37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση   ευχήθηκαν κατά την τελετή έναρξης  στη Λίμνη Τριχωνίδα  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο πρ.  του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καζαντζής,  οι Αντιδημάρχοι Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζώης και ο πρ. του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας Π. Τσιχριτζής. 

Το Αγρίνιο φιλοξενεί την  37η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση  που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1η Μαΐου 2022.  Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου καλωσόρισε  τα μέλη των  94 Κοινοτήτων  Ανιχνευτών από όλη την Ελλάδα  που επισκέπτονται το Αγρίνιο:

«Δίνεται στην πόλη ξεχωριστή χαρά και παλμό με την θετική σας ενέργεια. Είμαστε σίγουροι ότι  θα αγαπήσετε τον τόπο μας και τους ανθρώπους. Θα παρακολουθήσουμε  με ενδιαφέρον τις δράσεις σας που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Η διοργάνωση  ανήκει στο Σώμα  Ελλήνων Προσκόπων, την  Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και τον  Δήμο Αγρινίου.

Διαβάστηκε 451 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.