Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 00:51

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κυπελλούχος σε ματς-ροντέο ο Ναυπακτιακός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα ματς Γκραν Γκινιόλ, ο Ναυπακτιακός αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επικρατώντας στα πέναλτι του Παναγρινιακού.

Υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων, από Αγρίνιο και Ναύπακτο, το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Παναγρινιακό να προηγείται με 1-0. Πήρε το προβάδισμα με το γκολ του αρχηγού του Καντάνη. Οι Αγρινιώτες εκδήλωσαν ωραία αντεπίθεση και βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα στο 36′.

Με το «καλημέρα» στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός ισοφάρισε με πέναλτι του Μαχαίρα, στο 51′.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή για να βρουν το γκολ της νίκης στην επανάληψη, δίχως αποτέλεσμα. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.

Ροντέο στην παράταση!

Η ομάδα της Ναυπάκτου απώλεσε κλασικές στιγμές στο πρώτο μέρος της παράτασης σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο δεν βρήκε το γκολ. Ο Παναγρινιακός είχε την κλασικότερη των στιγμών για το γκολ. Όμως ο Βασίλης Γκόλιας αστόχησε σε πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Καζανάς, με τους ανθρώπους του Ναυπακτιακού να αντιδρούν έντονα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης της παράτασης ο… «μοιραίος» Γκόλιας έγινε… «σωτήρας», αποσοβώντας σίγουρο γκολ για τον Ναυπακτιακό. Οι Ναυπάκτιοι απώλεσαν μοναδική στιγμή στο 119′ για το «χρυσό» γκολ.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι ο Ναυπακτιακός αποδείχθηκε πιο εύστοχος. Επικράτησε με 4-5 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου μέσα σε αποθέωση.

Παρόντες στο γήπεδο και ο Δήμαρχος Αγρινίου, μέλη της διοίκησης του Παναιτωλικού, ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του καθώς και αρκετοί παίκτες του «Τίτορμου».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.