Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 18:32

Παναιτωλικός: Ποιοί μένουν και ποιοι φεύγουν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τη στιγμή που το θέμα του προπονητή έκλεισε, ο Παναιτωλικός στρέφεται στις ανανεώσεις των παικτών.

Το βασικό έκλεισε και μάλιστα αρκετά νωρίς. Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά. «Απώλειες», βέβαια, θα υπάρχουν στο τεχνικό επιτελείο. Το Sportime αποκάλυψε ότι ο Στιβ Ρούτερ θα αποχωρήσει, όπως και ότι ο Κώστας Παγανιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιόνσεπινγκ. Συνεπώς, θα χρειαστεί βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων. Παρεμπιπτόντως, για τον πρώτο λέγεται πως έχει δεχτεί και μία δελεαστική κρούση για να φορέσει κελεμπία.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι. Προφανώς και δεν θα ισχύσουν για όλους τα ίδια. Ορισμένοι για τον έναν ή τον άλλον λόγο ίσως δεν κληθούν καν να ανανεώσουν. Είναι και η εικόνα στα πλέι άουτ που ίσως παίξει για 1-2 τον ρόλο της. Πρώτος και καλύτερος που θα κουνήσει μαντήλι είναι ο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός ήταν η με διαφορά πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφή. Έγινε προσπάθεια να αποχωρήσει και τον Ιανουάριο. Τελικά έμεινε, αλλά τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν για εκείνον τώρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο συμπατριώτης του Λούι θα τον ακολουθήσει. Από το Αγρίνιο αυτό που προκύπτει είναι ότι περίμεναν περισσότερα από τον 32χρονο.

Ούτε ο Βργκοτς έχει προσφέρει τα αναμενόμενα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εκείνον, ενώ για τον Μπαρμπόσα το βασικό είναι πως αποκλείεται να παραμείνει με τα ίδια χρήματα. Έχει το υψηλότερο συμβόλαιο και θα έπρεπε να δεχτεί μεγάλο «ψαλίδι» για να ανανεώσει. Δεν γίνεται ως ρολίστας να παίρνει ένα 180άρι, ενώ ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί και η ηλικία του. Ο Μελίσσας σε πρώτη φάση σκέφτεται να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση κυρίως για να είναι βασικός, ενώ έχουμε αναφερθεί ξανά στα δεδομένα για τους δύο φορ. Αλλιώς το βλέπει ο Βέργος και αλλιώς ο Καρέλης.

Το οικονομικό θα παίξει τον δικό του ρόλο για κάποιους. Ο Παναιτωλικός για παράδειγμα θέλει να «δέσει» Καρέλη και Μεντόσα, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στα χρήματα. Διάθεση από τους δύο τελευταίους για να μείνουν υπάρχει πάντως, όπως και συγκρατημένη αισιοδοξία στους διοικούντες. Τέλος, τα λεφτά που διαρρέει ο Αντούνες πως επιθυμεί για να ανανεώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στα όρια της υπερβολής. Φυσικά όσο περνάει ο χρόνος, κάποια πράγματα θα αλλάζουν.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 542 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 18:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.