Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 19:53

Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με συμμετοχή του Αγρινιώτη μαχητή Θεοφάνη Μπισμπίκη

Το φεστιβάλ πολεμικών τεχνών μετράει λίγες ημέρες ακόμη και έρχεται στην όμορφη πόλη του Αγρινίου.

Ορίστηκε ο μήνας Ιουνίου για τη μεγάλη διοργάνωση η οποία θα γίνει υπό την αιγίδα δυο Παγκόσμιων ομοσπονδιών IBU ( INTERNATIONAL BUDOKAI UNION) , WFMA( WORLD FEDERATION OF MARTIAL ARTS) και φυσικά της Ελληνικής ΕΟΠΤ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ).

Ο Αγρινιώτης μαχητής Θεοφάνης Μπισμπίκης που ανήκει στον ΑΣ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ με εκπαιδευτή τον Κύριο Στύλιο Γεώργιο θα αγωνιστεί διεκδικώντας την παγκόσμια ζώνη της WFMA με τον σκληροτράχηλο αντίπαλο ΝΙΚΟ ΤΙΛΚΙΑΡΙΔΗ ο αγώνας θα γίνει στα 87 κιλά με όρους boxing και η διάρκεια του θα είναι 5 γύροι των 3 λεπτών.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει αγώνες διασυλλογικού επιπέδου με αθλητές και προπονητές από όλη την Ελλάδα ( περίπου 20 πόλεις) .
Η έναρξη του θα είναι στις 10:00 πμ και θα κορυφωθεί με υψηλό επίπεδο Ελλήνων αθλητών αντιμετωπίζοντας αθλητές από ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΒΕΛΓΙΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν 17:00 και main event όπου στον τελευταίο αγώνα θα αγωνιστεί ο Αγρινιώτης μαχητής Θεοφάνης Μπισμπίκης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.