Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:38 μμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 10:17

Παναιτωλικός: Η αποχώρηση και οι «καμπάνες» του Αναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε το συμβόλαιο του αλλά δεν θα έχει τους ίδιους συνεργάτες και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Παγανιάς έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στο Αγρίνιο έχοντας αποδεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Και συγκεκριμένα από την Γιόνσεπινγκ, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Σουηδίας.

Μετά τη νέα ήττα στα play out, από τον Ατρόμητο, και πάλι εντός έδρας, ο Γιάννης Αναστασίου χτύπησε τις… καμπάνες για ορισμένους.

«Πουλήσαμε την μπάλα στον άξονα και δεχτήκαμε τρία γκολ. Κάποιες στιγμές σκοτώνουμε τους εαυτούς μας με τις επιλογές που κάνουμε. Πετύχαμε τον στόχο μας αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε το καλύτερο. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό». Η δήλωση του Έλληνα κόουτς έδειξε ξεκάθαρα οτι κάποιοι αν δεν αλλάξουν νοοτροπία δεν θα έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.