Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 19:08

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό ITF: «Είμασταν με διαφορά η καλύτερη Εθνική ομάδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF

«Είμασταν με διαφορά η καλύτερη Εθνική ομάδα.

Ανεβήκαμε απόλυτα δίκαια την κορυφή της Ευρώπης»

Οι δηλώσεις των Δημήτρη Καγιαμπίνη και Παντελή Παπαδόπουλου,

αρχηγών της Εθνικής, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κροατία 

«Είμασταν με διαφορά η καλύτερη Εθνική ομάδα. Το απέδειξαν οι πρωταθλητές μας όλες τις ημέρες στην Κροατία και το επιβεβαίωσαν στο φινάλε κατακτώντας τα 6 χρυσά στα ομαδικά, ανεβήκαμε απόλυτα δίκαια την κορυφή της Ευρώπης στο ταεκβοντό ITF».

Λόγια των δύο αρχηγών της Ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό ITF της Κροατίας, εκεί όπου η Ελλάδα ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια κατακτώντας την πρώτη θέση. Οι δύο παράγοντες του αθλήματος συνέχισαν:

Καγιαμπίνης  Δημήτρης (Α’ Αντιπρόεδρος ΑΟΤΕ): «Καταπληκτική διοργάνωση και σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας. Η επίτευξη του στόχου που ήταν η πρώτη θέση έγινε πραγματικότητα και αξίζουν πολλά συγχαρητηρια σε όλους τους αθλητές και τις αθήτριές μας. Παράλληλα όμως θα ήθελα ν’ αναφερθώ στην υποστήριξη που είχαν και από ολόκληρη την οικογένεια του ταεκβοντό ITF.

Οι πρωταθλητές μας είχαν στο πλευρό τους τούς προπονητές τους, τα σωματεία τους, την ΑΟΤΕ και φυσικά τις οικογένειές τους, που έδωσαν εντυπωσιακό παρών στην Κροατία

Όλα τα παραπάνω σε συνδιασμό με την πειθαρχία που χρειάζεται το άθλημά μας και που την έχουν οι αθλητές μας, έφεραν την επιτυχία και άφησαν πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον».

Παπαδόπουλος Παντελής (Β’ Αντιπρόεδρος ΑΟΤΕ): «Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό, με όλες τις χώρες ιδιαίτερα ανεβασμένες. Πολύ καλές και όλες οι συνθήκες της διοργάνωσης, από το γήπεδο έως και την διαμονή.

Η χώρα μας αναμφίβολα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, εκμεταλλεύτηκε και την απουσία της Ρωσίας και δίκαια βρέθηκε στην κορυφή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μετά από μία πολύ δύσκολη διετία λόγω κορονοϊού, κατάφεραν μέσα σε μόλις τρία Σαββατοκύριακα, να ολοκληρώσουν ιδανικά την προετοιμασία τους, συμμετέχοντας στις προπονήσεις των  κλιμακίων σε Θεσσαλονίκη, σε Αθήνα και σε Κρήτη. 

Στο φινάλε των αγώνων η Ελλάδα με την κατάκτηση των 6 χρυσών μεταλλίων στα ομαδικά απέδειξε περίτρανα την ανωτερότητά της και δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των χωρών».

  • Θυμίζουμε ότι η εντυπωσιακή Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό ITF, επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της 52 χρυσά μετάλλια και την 1η θέση στην Ευρώπη. Οι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες έκαναν καταπληκτικές εμφανίσεις στο Πόρεκ της Κροατίας και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Βετεράνων, στο οποίο συμμετείχαν 27 χώρες.
  • Η τελική κατάταξη μεταλλίων (27 χώρες): 1. Ελλάδα 138 συνολικά μετάλλια (52 χρυσά, 42 αργυρά, 44 χάλκινα), 2. Τσεχία 72 (19-23-30), 3. Βουλγαρία 63 (15-18-30), 4. Σλοβενία 18 (5-3-10), 5. Ουκρανία 9 (4-1-4), 6. Αγγλία 25 (3-7-15), 7. Εσθονία 19 (2-6-11) 8. Λετονία 4 (2-0-2).

 

*****Φωτογραφία των Καγιαμπίνη και Παπαδόπουλου, με τους Ζωγράφο (πρόεδρο ΑΟΤΕ) και Βαλασιάδη (πρόεδρο Τεχνικής Επιτροπής) από την Κροατία

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.