Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 09:57

Το Forum Τριχωνιδας από 13-15 Μαϊου στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αναπτυξιακό συνέδριο Forum Τριχωνιδας θα διεξαχθεί από 13-15 Μαϊου 2022 στο Θέρμο.

Με την παρουσία 32 και πλέον καταξιωμένων εισηγητών, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης,στελεχών φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματιών και καθηγητών σε 14 διαφορετικές θεματικές ενότητες με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και προβολή της Τριχωνίδας και του Ορεινού Αποκουρου .
Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες της Τριχωνιδας αλλά και η αξιοποίηση της Λίμνης Τριχωνίδας ξεχωρίζουν στο τριήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνιδας διοργανωτής του Forum Τριχωνιδας αναφέρει σε ανακοίνωση του:
 
"η ενημέρωση και πληροφόρηση είναι πολύ σημαντική και αυτό θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου μας, στόχος μας είναι η εκδήλωση να καταστεί γεγονός για όλη την ευρύτερη περιοχή και να είναι η αφετηρία δράσεων που θα την οδηγήσουν σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης..."
Διαβάστηκε 367 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.