Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 13:40

Λεωνίδας Κακούρης: Κάποιες φορές με κουράζει ο ρόλος του Δούκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αγαπημένος Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως κάποιες φορές τον κουράζει ο ρόλος του Δούκα, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ξεχωρίζει και για την αισθαντική φωνή του, διαβάζει παραμύθια για παιδιά, όπως την περίοδο της καραντίνας, για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ενώ «ντύνει» με τη φωνή του πολλά διαφημιστικά.

Ο ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να δίνει μια πιο ανθρώπινη διάσταση ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες.

Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Είναι απλό. Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα κι εγώ τον άνθρωπο», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ για το αν τον έχει κουράσει ο ρόλος του σκληρού Δούκα παραδέχεται πως «κάποιες φορές ναι, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά. Πολλά λόγια».

Όπως αποκαλύπτει ο Λεωνίδας Κακούρης, τον ζορίζουν περισσότερο «οι σκηνές που έχουν κόσμο, όπως τραπεζώματα, δεξιώσεις και γάμοι, πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες αναμονή».

dete.gr 

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.