Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 11:11

Με τo καλοπληρωμένο G/G στο «Άνφιλντ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα επανέρχεται και το αγωνιστικό κουπόνι της ημέρας «ζωντανεύει» για τα καλά. Στην Αγγλία, η Λίβερπουλ παίζει με τη Γουότφορντ και θέλει να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν τον αγώνα επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα φρουτακια online!

205. Λίβερπουλ – Γουότφορντ (14:30)

Η Λίβερπουλ είναι διεκδικήτρια του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ ούσα στο «-1» από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και αντιμετωπίζει τη 18η Γουότφορντ, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και το «-3» από την παραμονή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προέρχεται από 9 σερί νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ οι «σφήκες» στο τελευταίο παιχνίδι τους επικράτησαν της Σαουθάμπτον με 2-1 εκτός έδρας.

➥ Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά η Γουότφορντ έχει την ποιότητα για να σκοράρει στο «Άνφιλντ». Ποντάρεται το G/G σε απόδοση 2.20.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.