Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 10:08

Φουλ της… Σούπερ Λιγκ 2!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήρης αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ 2, επικεντρωνόμαστε στη Καλαμάτα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ιεράπετρα, και στη Ρόδο, όπου τα τοπικά «Ελάφια» φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Όλες οι πληροφορίες για την pamestoixima επικοινωνια

932. Καλαμάτα – Ιεράπετρα (14:00)

Ξεκίνημα με Σούπερ Λιγκ 2 και τον αγώνα της Καλαμάτας απέναντι στην Ιεράπετρα. Η γηπεδούχος άφησε εκ νέου βαθμούς, 1-1 με τη Ζάκυνθο και οπισθοχώρησε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Δεν έχει σημαντικό κίνητρο έως το φινάλε της σεζόν, στα θετικά όμως ότι αγνοεί την ήττα στα 4 πιο πρόσφατα ματς (2-2-0). Η Ιεράπετρα βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί να αισθάνεται άνετα. Στο απουσιολόγιο της ομάδας βρίσκεται 4 μεσοαμυντικοί παίκτες, λογίζονται ως βασικοί.

➥ Περίεργο το κλίμα στη Καλαμάτα, που καλείται να επιστρέψει στις νίκες, από την άλλη η φιλοξενούμενη κάνει ζημιές, έτσι καταλήγουμε στο G/G που προσφέρεται στο ακριβό 2.40.

937. Ρόδος – Λεβαδειακός (15:00)

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση Ρόδος – Λεβαδειακός. Η γηπεδούχος κόλλησε στο 0-0 με τον Ηρόδοτο (εκτός) και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δίχως νίκη και γκολ για 2 σερί παιχνίδια, παραμένει σε θέση υποβιβασμού και το άγχος μεγαλώνει στις τάξεις της, όσο το πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε. Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 1-1 στο δυνατό ματς με την Καλλιθέα, ωστόσο διατηρείται στην κορυφή του Νότιου ομίλου. «Τρέχει» αήττητο σερί 4 αγωνιστικών (3-1-0), έχοντας εξαιρετική συμπεριφορά στην επίθεση (12 γκολ σ’ αυτό το διάστημα).

➥ Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες, η φιλοξενούμενη είναι σε θέση να κερδίσει και μάλιστα με ευκολία, οπότε το 2 & Over 1,5 στο 1.90 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστηκε 258 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.