Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:38 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 15:04

Η λύση ευφυούς γεωργίας gaiasense1 αναβαθμίζεται & εμπλουτίζεται με ημερολόγιο εργασιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καινοτομία, αξιοπιστία, εξέλιξη. Το τρίπτυχο πίσω από τη φιλοσοφία της εταιρείας Τεχνολογίας & Πληροφορικής, NEUROPUBLIC, αλλά και πίσω από τις νέες, ανανεωμένες δυνατότητες και υπηρεσίες του πακέτου gaiasense1 που υποστηρίζεται από το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense.

Το gaiasense1, το πρώτο πακέτο της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, gaiasense mobile app, χρησιμοποιεί την υψηλή τεχνολογία προκειμένου να κάνει τη ζωή του παραγωγού πιο εύκολη. Και τώρα, χάρη σε νέα βελτιωμένα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικό. Στόχος του, ο αγρότης να έχει στη διάθεσή του σφαιρική ενημέρωση ώστε να μπορεί να παίρνει καλύτερες και πιο ορθολογικές αποφάσεις για την καλλιέργεια και την παραγωγή του.

Συγκεκριμένα, το gaiasense1 δίνει πλέον τη δυνατότητα στον αγρότη να κρατάει ένα ψηφιακό ημερολόγιο, σε πραγματικό χρόνο, για όλες του τις εργασίες στο χωράφι. Άρδευση, φυτοπροστασία, λίπανση, συγκομιδή, καλλιεργητικές φροντίδες και διαχείριση εδάφους, όλα καταχωρούνται με τρόπο εύχρηστο και απλό στο κινητό, μέσα από την εφαρμογή gaiasense mobile app. Έτσι, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του άμεσα, ανά πάσα στιγμή, συγκεντρωμένες τις καλλιεργητικές εργασίες σε κάθε αγροτεμάχιο, ενώ, την ίδια στιγμή, μπορεί να ανατρέχει στο ιστορικό των εργασιών του, χωρίς κόπο. Με ένα «κλικ».

Αποτέλεσμα; Ο παραγωγός είναι εξασφαλισμένος ότι το ημερολόγιο εργασιών και το ιστορικό του βρίσκονται αποθηκευμένα με ασφάλεια, ενώ, παράλληλα, διαθέτει ολοκληρωμένη, άμεση και έγκυρη εικόνα για το χωράφι και την καλλιέργειά του. Τέλος, η νέα υπηρεσία του gaiasense1 βοηθά τον αγρότη να «πρασινίσει» ακόμη περισσότερο την παραγωγή του, και έτσι να συμβαδίζει με τις επιταγές της νέας ΚΑΠ.

Είναι σαφές ότι η ευφυής γεωργία και το σύστημα gaiasense της NEUROPUBLIC αλλάζουν το πρόσωπο του αγροδιατροφικού τομέα. Και το gaiasense1 αποδεικνύει ότι όχι μόνο εξελίσσεται συνεχώς, αλλά και ότι αποτελεί την πιο σοβαρή και ουσιαστική λύση στη διάθεση του αγρότη για καλύτερη, αποδοτικότερη και πιο οικονομική παραγωγή.


 

Διαβάστηκε 478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία