Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 00:36

Η Γη της Ελιάς – Ανέστης: «Αν δε με σώσεις, θα σε καρφώσω»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ασταμάτητος δείχνει ο Ανέστης στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Πράγματι, οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη, με τον Ανέστη να ξεκινάει τις απειλές. Μόλις ο συνέταιρος και φίλος του μάθει την αλήθεια, σχετικά με το ποιόν του, αλλά και τα σχέδιά του απέναντι στην Μαρίνα, θα εξοργιστεί.

Ο Δημήτρης, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα τον πετάξει στο δρόμο, αφήνοντάς τον μόνο του. Ο Ανέστης δε θα αργήσει να βγει εκτός εαυτού. Ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες, με τον κλοιό να στενεύει. Θα καταφέρει να γλιτώσει αυτή τη φορά;

Όλα φαντάζουν μάταια. Μόνος του και χωρίς συμμάχους δε μπορεί να ανταπεξέλθει. Η μοναδική λύση βρίσκεται στον Δημήτρη. Ο Ανέστης ξεκινάει τις απειλές στην γη της ελιάς, αδιαφορώντας για το εάν ο Δημήτρης περάσει στην αντεπίθεση ή όχι.

«Εάν δε με βοηθήσεις, θα σε καρφώσω αμέσως στην αστυνομία!», θα του φωνάξει εξοργισμένος. Ο Δημήτρης θα σαστίσει σε αυτό το άκουσμα. Ο Ανέστης του τονίζει πως αν δε τον γλιτώσει από τη φυλακή, θα τον πάρει μαζί του, αποκαλύπτοντας τις βρωμοδουλειές του!

Ο Δημήτρης διχάζεται. Η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική. Δίχως να μπορεί να τον αποφύγει, δέχεται να τον γλιτώσει κι αυτή τη φορά. Μόνο που τώρα οι δυο τους γίνονται θανάσιμοι εχθροί και ο εφιάλτης ξεκινά…Που θα τους οδηγήσει αυτός ο ατελείωτος πόλεμος και με ποιον τρόπο θα τον σώσει ο Δημήτρης;

youfly.com

Διαβάστηκε 627 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 00:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.