Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  6:20 πμ
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 09:55

Forum Τριχωνιδας για όλους, ένα σημαντικό γεγονός για την Αιτωλοακαρνανία (Παρ 11 & Σ/Κ 12-13/3/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρωτεύουσα της Αρχαίας Αιτωλικής Συμπολιτείας το Θέρμο θα διεξαχθεί το αναπτυξιακό πολύσυνέδριο Forum Τριχωνιδας από 11-13 Μαρτίου 2022.

Η τριήμερη εκδηλωση ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 19.00 με τα εγκαίνια ενώ τέλει της Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Θεσμικής Υποστήριξης του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμου. Την αιγίδα του Forum Τριχωνιδας έχει το Ελληνοβουλγαρικό Επιμελητήριο και το Γενικό Προξενείο του Ελ Σαλβαδόρ. 
Πρόκειται για ένα δυναμικό γεγονός που κατά την διάρκεια του τριημέρου θα γίνει ακόμη δυναμικότερο λόγω των υψηλών προσκεκλημένων, των σπουδαίων εισηγητών και των καινοτόμων δράσεων που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του.
Την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα παραστεί και θα παρέμβει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης ενώ στους εισηγητές της πρώτης μέρας ξεχωρίζουν ο πρ. Υπουργός Χρήστος Βερελής, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικου Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κουτσικος, ο τέως Διευθυντής του Υπουργού Μεταφορών και Αιτωλοακαρνανας Σταύρος Καραγκούνης και η παρέμβαση από την Αμερική της Ιδιοκτήτριας του καναλιού της Ομογένειας New Greek TV Γιάννα Νταριλη..
Τα τοπικά προϊόντα θα έχουν την τιμητική τους στο Εκθεσιακό κομμάτι του Forum Τριχωνιδας με τους επισκέπτες να δοκιμάζουν Ελληνικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.
Ο κοινωνικός χαρακτήρας του τριημέρου επικεντρώνεται στη συμμετοχή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου όπου θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 11.30 η δράση  * Της Λίμνης το Παραμύθι " ενώ η Πολιτιστική του Ταυτότητα θα είναι η Έκθεση Φωτογραφίας του αείμνηστου Βασίλη Τοκακη " Με τα μάτια της ψυχής"' και την παρουσία του αδερφού του και γνωστού ηθοποιού Θάνου Τοκακη.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θέρμο σε μια πολύ όμορφη δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνιδας , " πρόκειται για μια καινοτόμα και πρωτοποριακή εκδήλωση που θέλει να αναδείξει το τόπο, να βγάλει αναπτυξιακή φωνή και σαλπιγγισει μήνυμα έντονης δραστηριότητας και να καλέσει όλες τις υγιής δυνάμεις του τόπου να δραστηριοποιηθούν χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμένους  " αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες 6994201424
 
forum trichonida 2022
Διαβάστηκε 639 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 18:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.