Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:11 πμ
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 22:17

Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές λειτουργούν έτσι»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, παρά τη νίκη επί του Ιωνικού.

Ο Παναιτωλικός νίκησε απόψε (6/3) στη Νίκαια (2-1) όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.
«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Κάναμε πολλά λάθη για το επίπεδο που πρέπει να παίξουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές λειτουργούν έτσι. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Κινδυνεύσαμε στο τέλος, από λάθος δικό μας ισοφαριστήκαμε. Ευτυχώς κάναμε το γκολ και πήραμε τη νίκη», σχολίασε χαρακτηριστικά στην Cosmote TV.

Σπανός: «Ένα λάθος μας στοίχισε, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αναφέροντας πως μια λάθος αντιμετώπιση της φάσης στοίχισε στην ομάδα του.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανός ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Μία λάθος αντιμετώπιση μιας φάσης και φτάσαμε να δεχθούμε το γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν τα πάντα, δημιουργήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε το δοκάρι στο 0-0, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ξεκινάνε τα play out και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι απ’ ότι ήμασταν σήμερα γιατί σήμερα δυστυχώς πήγαμε λίγο αγχωμένοι».

Για το ότι οι ομάδες που είναι κάτω από τον Ιωνικό στη βαθμολογία, έχασαν την Κυριακή: «Μπορεί αλλά θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε εμείς για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα αρχύτερα με την παραμονή. Δεν πειράζει όμως, χάσαμε μια ευκαιρία, συνεχίζουμε…»

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 413 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News