Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 19:50

Άγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 77-80

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με τα επόμενα επεισόδια (77-80) για να κορυφώσουν την αγωνία, καθώς οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Δείτε φωτογραφίες και περιλήψεις των επεισοδίων.

Ο Δούκας διακινδυνεύει την περιουσία του, στο επεισόδιο 77

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης κι αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει.

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επόμενα επεισόδια (77-80) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουν ακόμα έναν άσχημο καυγά, κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης. Η Ουρανία δέχεται άλλη μια απρόσμενη πρόταση απ’ τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι. Ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής επόμενα επεισόδια (77-80) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ζάχος μαθαίνει πως η Ελένη είναι έγκυος, στο επεισόδιο 78

Στα επόμενα επεισόδια (77-80) στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Μυρσίνη. Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο που πάει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Ο Ζάχος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελένης κι έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάρω. Η Βιολέτα τα βάζει με τον Σταμάτη για τον Ζαχαρία. Ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο προσπαθούν να προσεγγίσουν τους αγρότες στις Καρυές, αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Ο Ζάχος κι η Μάρω στις Μέλισσες

Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Νικηφόρο που φοβάται για την Ασημίνα. Ο παπά-Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του και να γνωριστεί με τον παπά-Νικόλα στη Μαραθέα. Ο Σέργιος με τον Φώτη και τον Ζαχαρία επισκέπτονται κρυφά το σπίτι του Δούκα και κάνουν μια μεγάλη ανακάλυψη.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ακύλα, στο επεισόδιο 79

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους, αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην «Πανδώρα» για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Ο Μελέτης πιάνει από τον λαιμό τον Ακύλα

Η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Ζωή επόμενα επεισόδια (77-80) στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή κι η Αιμιλία συμμαχούν κατά του Ακύλα, στο επεισόδιο 80

Ο ιερέας του νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Παράλληλα, ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη. Η Ελένη, πιστεύοντας πως ο Ντούνιας έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα. Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος; Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας.

Η Πηνελόπη κι ο Μελέτης

Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον Συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου, εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Ζωή θα βρει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ, μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση…

youfly.com

Διαβάστηκε 546 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 20:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.