Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 17:44

ΦΥΓΉ: 9 Μαρτίου το ντεμπούτο EP τους > σε συνεργασία με τη Black Stars Records.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ορίστηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου EP των Θεσσαλονικέων punk rockers. Έπειτα από μερικά χρόνια -κι εφόσον σταθεροποιήθηκε η σύσταση του σχήματος- ήταν επόμενο να εμφανιστεί η πρώτη επίσημη κυκλοφορία. Με τίτλο <<Περιβάλλον Τοξικό>>, αποτελεί πρωτοφανές συνονθύλευμα με χαρακτηριστικά από μεγάλο φάσμα του σκληρού ήχου. Εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει από τους στίχους ως βασική πηγή έμπνευσης την αστική ζωή και την <<επιβίωση>> του σύγχρονου ανθρώπου στη νέα τάξη πραγμάτων. Τέσσερα κομμάτια με απόλυτη συνοχή αποτελούν το δίσκο που θα διατίθεται για ακρόαση σε όλα τα streaming platforms, ενώ θα κυκλοφορήσει και στη μορφή CD σε συνεργασία με τη Black Stars Records.

ΦΥΓΗ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ_ΜΠΑΝΤΑΣ.jpg

 Setlist:

1. Μελαγχολώ

2. Εκδίκηση

3. Ζωή

4. Σελίδα κενή

Facebook https://m.facebook.com/periballontoxiko

Instagram https://instagram.com/fygh_official?utm_medium=copy_link

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφία: Λήδα Κατσάνου

Εξώφυλλο: Δημήτρης Πεχλιβάνης

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.