Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022  2:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 10:55

Έκαναν λαμπίκο το Δοκίμι εθελοντές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αξιέπαινη περιβαλλοντική δραστηριότητα στο Δοκίμι από την Εθελοντική Ομάδα του ΣΔΕ Αγρινίου.

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευόμενες μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Δημήτριου Δήμου και του Συμβούλου σταδιοδρομίας Κωνσταντίνου Νάκου, χωρισμένοι σε υποομάδες καθαρισμού, ξεκίνησαν από τον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Δοκιμίου και μέσα από διαφορετικές διαδρομές κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Δοκιμίου, συγκεντρώνοντας 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων!

Η σχετική ενημέρωση:

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, ως ανοιχτό και καινοτόμο σχολείο που συνεργάζεται με την τοπική κοινωνία και συμμετέχει σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, διοργάνωσε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 περιβαλλοντική δραστηριότητα εθελοντικού καθαρισμού στο Δοκίμι Αγρινίου.

Δεκαπέντε εκπαιδευόμενοι/νες μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του ΣΔΕ Αγρινίου, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Δημήτριου Δήμου και του Συμβούλου σταδιοδρομίας Κωνσταντίνου Νάκου, χωρισμένοι σε υποομάδες καθαρισμού, ξεκίνησαν από τον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Δοκιμίου και μέσα από διαφορετικές διαδρομές κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Δοκιμίου. Συγκέντρωσαν 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων! Την όλη οργάνωση συντόνισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου, κος Στεφανάτος.

Μετά το πέρας της περιβαλλοντικής δραστηριότητας οι Εθελοντές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στη πλατεία του Δοκιμίου, προσφορά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κου Βασίλη Παύλου, απόφοιτου του σχολείου, αλλά και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για τη συνεργασία και για την προσφορά των φωσφοριζόντων γιλέκων που φορούσαν οι εθελοντές για την αυτοπροστασία τους, καθώς και τα υλικά περισυλλογής των απορριμμάτων.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση και άλλων παρόμοιων εθελοντικών δράσεων του σχολείου μας, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να ενδυναμωθεί το κίνημα του Εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, σε σχέση με την φροντίδα του δημόσιου χώρου και την προστασία του περιβάλλοντος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα