Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:13 πμ
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 12:18

Φώτης Ζησιμόπουλος: Κράτησε γερά στον αγώνα με την ιστορία ο Αγρινιώτης δρομέας αλλά δεν κατάφερε να τερματήσει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, ο δρομέας υπεραποστάσεων από το Αγρίνιο, κράτησε γερά θέλοντας  να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης σε 24 ώρες στη Βαρκελώνη αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει!

Ο υπεραθλητής μας, με βάση τον πίνακα αποτελεσμάτων, είχε διανύσει 236 χιλιόμετρα σε 19 ώρες περίπου και βρισκόταν στην πρώτη θέση με διαφορά από τον αθλητή που ακολουθούσε.

“Όταν ρισκάρεις για να καταρρίψεις το παγκόσμιο ρεκόρ η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Δυστυχώς η προσπάθεια του Φώτη σταμάτησε.Σας ευχαριστούμε όλους για την συγκινητική υποστήριξη σας”, αναφέρεται από την πλευρά του προπονητικού team  και επισημαίνεται: “Στα επόμενα που έρχονται”.

kasimis 27 2 2022

aygeris 27 2 2022

Ο Έλληνας υπεραθλητής έκανε υπερπροσπάθεια και εγκατέλειψε στις 8 το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας), έχοντας καλύψει απόσταση 236 χιλιομέτρων.

Χθες βράδυ σε ανάρτησή του ο Παναγιώτης Καψάλης ευχόταν να μην υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία. Σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαμε, όπως σημειώνει, να είμαστε πιο εκδηλωτικοί, αναφέροντας παραδειγματικά τη δυνατότητα να στηθούν οθόνες στην πόλη του Αγρινίου ώστε να προβάλεται το εγχείρημα του υπεραθλητή και να μεταδίδεται η ενέργεια όλων.

Ο αγώνας μεταδόθηκε σε live streaming  μέσω του youtube

Τα αποτελέσματα  ΕΔΩ

kapsalis 27 2 2022

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 597 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News