Πέμπτη, 30η Μαρτίου 2023  5:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 18:12

H Γη της Ελιάς – H Χάιδω το παίζει αδιάφορη: «Δεν τον σκότωσα εγώ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Χάιδω έβαψε τα χέρια της με αίμα στην σειρά Η Γη της Ελιάς, παίρνοντας πίσω το αίμα που χύθηκε για την κόρη της, Στέλλα. Η γυναίκα ορκίστηκε για εκδίκηση και το έκανε. Πήρε ένα όπλο και πήγε συνάντησε τον Βαφέα. Την επόμενη στιγμή είχαν τελειώσει όλα! Πως θα είναι η επόμενη μέρα για την Χάιδω;

Ο Κουράκος καλεί την Χάιδω στο τμήμα

Η Χάιδω, αμέσως μετά τον φόνο που διέπραξε θα καλύψει τα ίχνη της πετώντας το όπλο στην θάλασσα. Η είδηση του θανάτου μαθαίνεται σε όλη την Μάνη και η αναστάτωση είναι μεγάλη. Όλη η Μάνη αναρωτιέται ποιος σκότωσε τον Βαφέα και ο Κουράκος την επόμενη κιόλας στιγμή, καλεί την Χάιδω στο Τμήμα.

Η ίδια του λέει πως δεν τον σκότωσε αυτή τον Βαφέα αλλά ο Κουράκος έχει τις υποψίες του. Όλοι στην Αερόπολη γνωρίζουν πολύ καλά πως η Χάιδω είχε το κίνητρο να του αφαιρέσει την ζωή και εκτός από αυτό, ξέρουν πως είναι και ικανή.

Η γυναίκα θα παίξει θέατρο και μπροστά στον Λυκούργο, λέγοντας του «Όποιος και να ήταν να αγιάσει το χέρι του». Άραγε, ο Λυκούργος θα πιστέψει την Χάιδω στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ή θα έχει και αυτός έντονες αμφιβολίες;

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 383 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News