Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 18:12

H Γη της Ελιάς – H Χάιδω το παίζει αδιάφορη: «Δεν τον σκότωσα εγώ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Χάιδω έβαψε τα χέρια της με αίμα στην σειρά Η Γη της Ελιάς, παίρνοντας πίσω το αίμα που χύθηκε για την κόρη της, Στέλλα. Η γυναίκα ορκίστηκε για εκδίκηση και το έκανε. Πήρε ένα όπλο και πήγε συνάντησε τον Βαφέα. Την επόμενη στιγμή είχαν τελειώσει όλα! Πως θα είναι η επόμενη μέρα για την Χάιδω;

Ο Κουράκος καλεί την Χάιδω στο τμήμα

Η Χάιδω, αμέσως μετά τον φόνο που διέπραξε θα καλύψει τα ίχνη της πετώντας το όπλο στην θάλασσα. Η είδηση του θανάτου μαθαίνεται σε όλη την Μάνη και η αναστάτωση είναι μεγάλη. Όλη η Μάνη αναρωτιέται ποιος σκότωσε τον Βαφέα και ο Κουράκος την επόμενη κιόλας στιγμή, καλεί την Χάιδω στο Τμήμα.

Η ίδια του λέει πως δεν τον σκότωσε αυτή τον Βαφέα αλλά ο Κουράκος έχει τις υποψίες του. Όλοι στην Αερόπολη γνωρίζουν πολύ καλά πως η Χάιδω είχε το κίνητρο να του αφαιρέσει την ζωή και εκτός από αυτό, ξέρουν πως είναι και ικανή.

Η γυναίκα θα παίξει θέατρο και μπροστά στον Λυκούργο, λέγοντας του «Όποιος και να ήταν να αγιάσει το χέρι του». Άραγε, ο Λυκούργος θα πιστέψει την Χάιδω στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ή θα έχει και αυτός έντονες αμφιβολίες;

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 499 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.