Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022  2:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 09:51

Ο ακραίος κομματισμός βλάπτει το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην προσπάθειά του να αντιπολιτευθεί κάποιος πολιτευτής του τόπου μας τους αντίζηλούς του, δημοσιεύει: ‘’Τα πυροτεχνήματα για παιδιατρικό νοσοκομείο στερούνται σοβαρότητας.’’ Έλαβε υπόψη του αυτό που του είπαν οι γιατροί για την κατάσταση του νοσοκομείου Αγρινίου και την φημολογία περί ιδιωτικοποίησης του συστήματος υγείας.

Λυπάμαι που ήλθε (θέλω να πιστεύω απερίσκεπτα) να καπελώσει και ουσιαστικά να υπονομεύσει την διαφαινόμενη προσπάθεια να γίνει έστω και αργά κάτι καλό στο έρμο το Αγρίνιο. Δεν με ενδιαφέρει ο κομματικός ανταγωνισμός τους αλλά το επιχειρούμενο από αυτόν συμπέρασμα και το παραγόμενο αποτέλεσμα όταν καταλήγει αρνητικό.

Ενδεχομένως δεν έλαβε υπόψη του το σύνολο των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην έλλειψη ογκολογικού σε ότι αφορά τα παιδιά σε ολόκληρο τον δυτικό άξονα, ανάγκες τις οποίες έλαβε υπόψη του ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης και ότι σε συγκεκριμένη εκδήλωση στην Πάτρα έγινε λόγος για θεμελίωση νοσοκομείου για να περιορισθούν οι διαδρομές στην Αθήνα. Ακολούθησε το δημοσίευμά μου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ…, αφού το αδικημένο Αγρίνιο δεσπόζει και θα καλύπτει τις ανάγκες όλου δυτικού άξονα τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει το κτήριο και μπράβο στον κύριο Φωτάκη που πήρε τη σκυτάλη και πρόσθεσε την ιδέα του.

Τη στιγμή που αποφαίνονται αυτοδιοικητικοί παράγοντες για δημιουργία κάτι καλού, δεν επιτρέπεται ηθικά σε κανένα πολιτικάντη, να έρχεται απαξιωτικά να δυσκολέψει την υλοποίηση της ιδέας. Δυστυχώς ο άκρατος κομματισμός τυφλώνει και ζημιώνει τον τόπο μας εκεί που πρέπει να ομονοούμε και να ομοφωνούμε.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΡΙΝΙΟΥ

 

Διαβάστηκε 271 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 10:49
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα