Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  6:15 πμ
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 21:58

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στην πολλαπλή σημασία που έχει για τα «καναρίνια» η σημερινή νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Τα καλύτερα για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αποψινού (19/2) 1-0 του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και επικίνδυνη απέναντι στην οποία πρέπει να αμυνθείς σωστά. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε γκολ τη φάση που βρήκαμε ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε το πέναλτι. Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε πολλά προβλήματα. Σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε τη μπάλα έπρεπε να αμυνθούμε κοντά στην περιοχή μας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και να πω ένα σούπερ ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Το σημαντικό είναι σαν ομάδα να μεγαλώνουμε. Οι νίκες αυτές μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Και στην ομάδα και στον κόσμο. Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα. Μετά τις σημαντικές νίκες που κάναμε τον Ιανουάριο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια. Κάθε ματς πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε το μάξιμουμ, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε τη μπάλα και να να κάνουμε σωστά πράγματα χωρίς τη μπάλα. Η ομάδα ωριμάζει και σε αυτό βεβαίως ωριμάζει και η ποιότητα και η εκπαίδευση των παικτών μας».

Γιοβάνοβιτς: «Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάνουμε τα ματς»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Παναθηναϊκός έχασε και στο Αγρίνιο με τον... κλασσικό, πλέον, τρόπο που χάνει τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

«Ήταν ένα καλό ματς, σε ένα καλό στάδιο με ωραία ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα ματς όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις. Το γκολ μπορεί να άλλαξε λίγο τις ισορροπίες όσον αφορά την ηρεμία, αλλά και πάλι, όσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος.

Ξέρετε πολλές φορές όταν ολοκληρώνονται οι επιθέσεις πρέπει να υπάρχει συνεργασία των παικτών, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά οι συνεργασίες δεν ήταν καλές. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο 2ο μέρος, ήταν μία ομάδα που πάλεψε πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ψυχραιμία από οτι είχαμε.»

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 458 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News