Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  8:17 πμ
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 21:08

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1 για το Κύπελλο (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Εύσημα στην ομάδα του αλλά και την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το 3-1 του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι άσχημο γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε γκολ πάλι στα πρώτα λεπτά. Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε. Είναι απορίας άξιο. Η αντίδρασή μας και ο τρόπος που ξεκινάμε τα παιχνίδια. Ισορροπήσαμε. Βρήκαμε το γκολ στο 85’ και εκεί που κάνουμε δύο αλλαγές στο 89’ να κλειδώσουμε το παιχνίδι έρχεται η κόκκινη κάρτα. Δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο επικίνδυνο το μαρκάρισμα, προφανώς ο διαιτητής κάτι άλλο είδε. Μείναμε με δέκα παίκτες. Απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα ξέρεις ότι δεν θα είναι εύκολο. Έγινε το 3-1 στο 115’ και από εκεί και πέρα δεν ήταν εύκολο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπαθήσανε. Μπράβο, να συνεχίσουμε με την ίδια προσπάθεια και τον ίδιο ζήλο».

Σχετικά με το αν πίστεψε ότι ήρθε η πρόκριση μετά το γκολ του Καρέλη:

«Όχι. Έχουμε δείξει ότι δεν είμαστε σταθερή ομάδα. Για αυτό προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να κλειδώσουμε το ματς. Δεν προλάβαμε και αυτό μας κόστισε το παιχνίδι».

Μαρτίνς: «Δεν δείξαμε την ποιότητα που πρέπει…»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όχι όμως και από την εικόνα της ομάδας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην παράταση το εμπόδιο του Παναιτωλικού αφού πρώτα κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.

«Ήταν δύσκολο δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε τον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που δεν παραδίδεται ποτέ εύκολα, μια ομάδα που πιέζει με πολύ καλή ποιότητα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, αυτό φάνηκε. Μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψαν.

Εμείς ξεκινήσαμε με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πολύ καλά τα πρώτα 30 λεπτά με ποιότητα, κατοχή και κυκλοφορία όμως, ο Παναιτωλικός μας πίεσε, ισοφάρισε και γενικότερα φαινόταν ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πίστευα ότι η ομάδα από το δεύτερο ημίχρονο, θα ανταποκριθεί, θα αλλάξει, θα δώσει μια καλύτερη εικόνα, δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό, δεν καταφέραμε να δείξουμε την ποιότητα που πρέπει να δείξουμε σε τέτοια παιχνίδια…»

sdna.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News