Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:19 πμ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 19:56

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν απογοητευμένος από το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Novasports:

«Όταν ξεκινάς στο 4λεπτο και είσαι πίσω 2-0 στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο. Τονίσαμε πριν το παιχνίδι ότι έπρεπε να προσέχουμε σε κάθε σουτ γιατί το γήπεδο ήταν γλιστερό και επικίνδυνο. Δεν είχαμε καθόλου αντίδραση, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μετά πατήσαμε καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες και η πιο κρίσιμη ήταν αυτή του Καρέλη, αν γινόταν το 2-2 θα βλέπαμε άλλο ματς. Όμως αυτή είναι η διαφορά, ο Ολυμπιακός κάνεις ένα λάθος και σε τιμωρεί, εμείς χρειαζόμαστε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Έπρεπε να τολμήσουμε περισσότερο. Κάνουμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, κάνουμε δώρο στους αντιπάλους.

Ενώ δουλεύουμε σε πράγματα, όταν έρχεται η πράξη επανερχόμαστε στα βασικά, θέλουμε πολλή δουλειά. Έχουμε μία φιλοσοφία, όταν έχουμε την μπάλα να παίζουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε, εκεί είμαστε καλοί αλλά πρέπει να κάνουμε σωστά το αμυντικό κομμάτι, στην άμυνα θα γίνει πάντα ένα αμυντικό λάθος από διαφορετικό παίκτη και θα το πληρώσουμε. Αυτό είπα και στα αποδυτήρια, αδικούμε τους εαυτούς μας και ειδικά απέναντι σε top ομάδες θα το πληρώσουμε αυτό. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε».

novasports.gr

Μαρτίνς: Οι δυο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς να μιλάει μετά το παιχνίδι.

«Από τα καλύτερα ξεκινήματα που έχουμε κάνει, με το που μπήκαμε βάλαμε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι με ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. Είχαμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Κρίμα που δεν είχε κόσμο και οι δυο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν.

Ο Κανέ ήταν έτοιμος, ήταν σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν μια απόφαση με ρίσκο, αλλά δεν δυσκολευτήκαμε για να την πάρουμε. Ο Φαντιγκά μπορούσε να πάρει την θέση του Ροντρίγκες όπως και ο Κίτσος. Ήταν εύκολη απόφαση. Είναι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν πολύ στο μέλλον».

Ενώ για τον Λαλά σχολίασε: «Θέλουμε έμπειρους κοντά μας. Δεν ξέρουμε ακόμη την κατάσταση του Λαλά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θέλω όλους τους παίκτες διαθέσιμους».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 401 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News