Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 01:12

Αναστασίου: «Τα αποτελέσματα μας αδικούσαν, δεν αισθάνθηκα πίεση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλεσμένος στην εκπομπή TOTAL FOOTBALL βρέθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας για την πορεία της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία στη Super League και απάντησε σε ερωτήσεις. Συγκεκριμένα:

Για το τι άλλαξε και η ομάδα δείχνει βελτίωση:

«Πλέον είμαστε πιο ώριμοι. Δουλεύαμε αρκετά. Το γκρουπ ήταν θετικοί από την πρώτη μέρα συνεργασίας. Έλειπαν πράγματα σε επίπεδο εκπαίδευσης και αντίληψης. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Μετά το θέμα με τον κορωνοϊό. Όλη η δουλειά που κάναμε πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα αποδώσει. Από το Νοέμβριο και μετά η εικόνα της ομάδας άλλαξε. Το Δεκέμβριο πήραμε μεγάλα αποτελέσματα. Αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να παίξουμε. Όχι να “κλέψουμε” ένα παιχνίδι με 1-2 ευκαιρίες. Έγινε η αρχή με την ΑΕΚ, το πιστέψαμε».

Για τον Ολυμπιακό, ενόψει επαναληπτικού για το Κύπελλο:

«Από το καλοκαίρι δεν είναι πειστικός. Έχει κερδίσει αρκετά ματς λόγω ποιότητας. Δεν είναι ομάδα που σε τρομάζει ή εντυπωσιάζει. Έχει ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, παρόλο που έχασε το πρώτο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να το χαρούμε. Μπορεί οι συνθήκες να ευνοήσουν για θετικό αποτέλεσμα. Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια και να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη».

Για την ψήφο εμπιστοσύνης της ομάδας όταν τα αποτελέσματα ήταν κακά:

«Δεν αισθάνθηκα πίεση από το club. Από την πρώτη μέρα έχουμε ένα τρόπο δουλειάς. Οι άνθρωποι είδαν κάποια πράγματα στην εικόνα της ομάδας. Τα αποτελέσματα μας αδικούσαν. Μετά ήρθαν οι τραυματισμοί, το ρόστερ δεν ήταν μεγάλο. Είχαμε πιτσιρικάδες που δεν ήταν έτοιμοι. Μεσοεπιθετικά “έμεινε” η ομάδα. Ήταν δύσκολα τα αποτελέσματα. Δεν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν έγινε κάποια συζήτηση».

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 340 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.