Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:38 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 12:47

Με την ανεβασμένη Τότεναμ και τη «μοιρασιά» στο Μιλάνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τότεναμ «ψάχνει» εκδίκηση για τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μετά το έπος στο Λέστερ. Στην Ιταλία, η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους σε ένα ισορροπημένο ζευγάρι.

Εδώ θα βρεις κορυφαίες στοιχημα προτασεις για χ!

413. Τσέλσι – Τότεναμ (18:30)

Ο αγώνας της ημέρας είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ σε λονδρέζικο ντέρμπι. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν χάσει την επαφή τους με την κορυφή (βρίσκονται στο -13 από τη Μάντσεστερ Σίτι) και μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταία επτά αναμετρήσεις τους (1-5-1).

Ο Αντόνιε Κόντε έχει αλλάξει την αγωνιστικότητα και την ψυχολογία της Τότεναμ, που προέρχεται από επικό διπλό στην έδρα της Λέστερ (2-3), ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 με δύο γκολ του Μπέργχβαϊν στο 90'+6' και 90'+7' αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας και την προβληματική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

➥ Το διπλό είναι ελκυστικό σε απόδοση 4.95.

544. Μίλαν – Γιουβέντους (21:45)

Οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί... Φέτος, η Μίλαν είναι αυτή που διεκδικεί ύστερα από χρόνια το Πρωτάθλημα και η Γιουβέντους εκείνη που πασχίζει να μπει στην τετράδα για το Champions League.

Βέβαια, οι «Ροσονέρι» αρχίζουν και πάλι να χάνουν «λάδια», καθώς βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Οδυνηρή η τελευταία αναμέτρηση και ήττα με 2-1 από τη Σπέτσια στο «Σαν Σίρο», δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 90'+6'. Η «Γηραιά Κυρία» είναι 5η και «τρέχει» το καλύτερο αήττητο σερί της σεζόν στο Καμπιονάτο (6-2-0).

➥ Είναι ένα ντέρμπι σήμα-κατατεθέν της Serie A και αρχίζει από την ισοπαλία, που τη συναντούμε σε απόδοση 3.40.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 331 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.