Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 22:55

Κατσουράνης: «Διαθέτει ποιότητα ο Παναιτωλικός, παίκτης επιπέδου Εθνικής Ελλάδας ο Καρέλης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντυπωσιασμένος με τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης στη διαδικτυακή εκπομπή του betarades.gr.

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που έχει «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι», με εξαιρετική καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι μόνιμος σχολιαστής στη συγκεκριμένο show. Οι αναλύσεις του παρουσιάζουν μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας πανελλαδικά.

Αρχικά ρωτήθηκε αν έχει θέση στην Εθνική ο ανεβασμένος Καρέλης:

«Ο Καρέλης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Τώρα παίζει σε ένα επίπεδο από το οποίο δύσκολα διαλέγει παίκτες η Εθνική. Υπάρχουν, βέβαια, εξαιρέσεις και γίνονται επιλογές από ομάδες τύπου Παναιτωλικού, όπως ο Σάλιακας.

Σίγουρα αν πάει σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη, όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, τότε σίγουρα είναι για Εθνική. Όπως και να έχει πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να είναι στην Εθνική Ελλάδας

Για το φετινό Παναιτωλικό και τις πιθανότητες πρόκρισης στο κύπελλο:

«Είναι ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές με πολλή ποιότητα. Αν έχεις κι έναν προπονητή, όπως ο Αναστασίου, που μπορεί να σου δώσει καλές βασικές κατευθύνσεις, μπορείς να μείνεις με χαρακτηριστική άνεση στην κατηγορία.

Έκανε κι αυτός rotation με τον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα δεν αγωνιζόταν ο ποιοτικός Φλόρες. Έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως ο Μπακαδήμας, που δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να βρει και τρίτο γκολ, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τους Πειραιώτες. Ο Βέργος έβαλε γκολ αλά Φαν Μπάστεν, αλλά ήταν λίγο πιο μπροστά, σε θέση offside.

Ο Μόρσεϊ, ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής που ήρθε από τον πάγκο, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν είχε καλύτερες τελικές επιλογές θα μπορούσε να οδηγήσει τον Παναιτωλικό σε τρίτο γκολ. Με το 2-1 ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί»

Εκτός του Κατσουράνη, πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η εισαγωγή των παρουσιαστών της διαδικτυακής εκπομπής. Ο ένας εκ των δύο ξεκίνησε τραγουδώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «κύπελλο, κύπελλο στον Παναιτωλικό!

Νικόλας Δρέλλιας

Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.