Σάββατο, 4η Μαίου 2024  3:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:23

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2-1 (Αγώνας Κυπέλλου - Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Δύσκολο το δεύτερο ματς, να γινόμαστε καλύτεροι»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας του Αγρινίου σημείωσε μετά το τέλος του ματς στην Cosmote TV:

«Είναι όμορφα αυτά για την ομάδα αλλά για εμένα παραμένει ένα μόνο παιχνίδι.

Δείχνουμε ότι έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων μας. Προσπαθούμε να κάνουμε rotation όσο μπορούμε. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα έπιασαν καλή απόδοση.

Και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κάναμε καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι. Όπως φαίνεται μάθαμε από τα λάθη μας. Θεωρητικά είναι αρκετά δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική και στην έδρα του θα έχει άλλη εικόνα.

Έχει το πλεονέκτημα. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε πράγματα. Το πρώτο τέταρτο μπήκαμε χωρίς ρυθμό. Στη συνέχεια όμως δείξαμε ότι ξέρουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο»


Μαρτίνς: «Όλα ανοιχτά, έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας»

Ανοιχτή χαρακτήρισε την υπόθεση πρόκριση ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο πρώτο ματς την προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς του Αγρινίου σημείωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Είναι μία ήττα στο πρώτο παιχνίδι αυτού του γύρου. Είναι όλα ανοιχτά έχουμε το δεύτερο ματς στο γήπεδό μας. Όλα είναι ανοιχτά. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλά αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι».

Για το τι κρατάει: «Μόνο καλά πράγματα έχουμε δει από τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Έκανε καλό παιχνίδι ο Σουρλής. Όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά και έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον».

Για το αν θα κάνει rotation στο κύπελλο: «Πιστεύω πολύ στα παιδιά αυτά. Θεωρώ ότι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το πρόγραμμα που είναι βαρύ. Έχουμε παιχνίδι Τετάρτη – Κυριακή. Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου παρά τα συνεχή κακά αποτελέσματα».

sdna.gr

Διαβάστηκε 369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.