Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 15:29

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου,  Περικλή  Παπασάϊκα.  

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε εκτενώς  για τις δράσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο αγροτικός συνεταιρισμός με σκοπό να στηρίξει το εισόδημα των μελών του ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αγροτική παραγωγή. Στην συζήτηση που ακολούθησε κυριάρχησε το ζήτημα των αποζημιώσεων από την ακαρπία στα ελαιόδεντρα την χρονιά που πέρασε, το υψηλό κόστος καλλιέργειας που έχουν επιφέρει οι αυξήσεις  στην ενέργεια και τα λιπάσματα ,  ο προγραμματισμός της νέας αρδευτικής περιόδου και  τα προβλήματα με την  άρδευση καθώς και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής.

 Ο κ Βασιλόπουλος σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση εξήρε το έργο και την μεθοδική δουλειά που γίνεται στον αγροτικό συνεταιρισμό και πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν συνεταιρισμό πρότυπο που συνεισφέρει σημαντικά στον πρωτογενή τομέα της περιοχής, αλλά και της Περιφέρειας μας ευρύτερα. Συμφωνήσαμε με την διοίκηση να διεκδικήσουμε από κοινού ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του συνεταιρισμού, στηρίζουμε κάθε υγιή πρωτοβουλία που αφορά τους αγρότες της Περιφέρειάς μας».  

Διαβάστηκε 391 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία