Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:36 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 15:03

«Ο Πηλός και η Κοπέλα» κυκλοφόρησε online!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η βραβευμένη με τρία βραβεία (καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου τραγουδιού και καλύτερου τραγουδιστή) και οκτώ υποψηφιότητες στο Cannes World Film Festival ταινία «Ο Πηλός και η Κοπέλα», εξ’ ολοκλήρου γυρισμένη στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά -με μόνο 2 €- μέσω της νέας πλατφόρμας παρακολούθησης ταινιών «Dead Company Films TV»:

https://deadcompanyfilms.vhx.tv/products/the-clay-and-the-girl

pilos kai kopela 2

Για όσους χρησιμοποιούν paypal μπορείτε να την αγοράσετε και μέσω της σελίδας:

https://georgelouridas.weebly.com/store.html

Πρόκειται για την ιστορία του Παύλου και της Μαρίας, ενός νεαρού ζευγαριού που αντιμετωπίζει τον πρόσφατο χαμό της κόρης τους.

Παίζουν: Σόλων Τσούνης, Πέτρα Μαυρίδη, Φιόνα Κατοίκου, Χριστίνα Γαλανοπούλου

pilos kai kopela 1

Η φεστιβαλική πορεία της ταινίας συνεχίζεται, ενώ μετρά ως τώρα, μεταξύ άλλων, συμμετοχές και στα: London Greek Film Festival, Rome Prisma Independent Film Awards.

Η «Dead Company Films TV» είναι μία κινηματογραφική πλατφόρμα ανοιχτή προς κάθε καλλιτέχνη που θέλει να προβάλλει το υλικό και τις ταινίες του.

 

Διαβάστηκε 589 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 00:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.