Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 13:14

Νοσοκομείο Αγρινίου: Ορκίζεται διοικητής ο Μιχάλης Σερασκέρης τη Δευτέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου πρόκειται να ορκιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr,  o Μιχάλης Σερασκέρης, στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα και να αναλάβει τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

O διορισμός του ως διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας έχει ήδη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Η τοποθέτηση του κ. Σερασκέρη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ γίνεται «για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020».

Ο Μιχάλης Σερασκέρης, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.

Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία.

Δημήτρης Παπαδάκης

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.