Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:55

Κώστας Λύρος: Πετύχαμε την έγκριση του μεγάλου έργου αγροτικής οδοποιίας 3,3 εκ. ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικά είναι για το Δήμο  Ι.Π. Μεσολογγίου τα αποτελέσματα των πολύμηνων επαφών του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, σχετικά με την ένταξη έργων  στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αφού εγκρίθηκε το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας σε Οινιάδες και Αιτωλικό ποσού της τάξεως   3.285.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που με σθένος διεκδίκησε ο Κώστας Λύρος και κατάφερε μάλιστα, με επίμονες προσπάθειες να αυξήσει σημαντικά το ύψος της χρηματοδότησης. Μετά και από αυτή την εξέλιξη και την έγκριση, του συγκεκριμένου έργου, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου  έργου αφού, όπως είπε , η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των Δημοτικών Ενοτήτων είναι έμπρακτη από την Δημοτική Αρχή και συν τω χρόνω θα γίνονται ολοένα και περισσότερες παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος άκουσε τα επιχειρήματά του και συνέβαλε  ώστε να επωφεληθεί και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου από την αναπτυξιακή δυναμική του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Διαβάστηκε 274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.