Σάββατο, 4η Μαίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 10:22

Παναιτωλικός: Κόντρα σε ΠΑΟΚ και στα προβλήματά του, πριν τη σέντρα οι αποστολές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και για τις δύο ομάδες, λόγω κορωνοϊού, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν σήμερα το απόγευμα στις 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας.

Τόσο ο «Δικέφαλος» όσο και ο Παναιτωλικός αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές, έλλειμμα ρυθμού και σημαντικές απουσίες, τόσο λόγω κορωνοϊού όσο και λόγω τραυματισμών.

Εξάλλου, καμία από τις ομάδες δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που θα γίνει κατά τα φαινόμενα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα. Για τον ΠΑΟΚ  είναι γνωστό ότι απουσιάζουν Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Ολιβέιρα ενώ είναι ανέτοιμος και ο Τέιλορ.

Από μεριάς του ο Παναιτωλικός δεν υπολογίζει τους γνωστούς μακροχρόνια απόντες του (Ντίαζ, Βαρόνε, Λιάβα) καθώς και τον Μόρσει. Από εκεί και πέρα αποτελεί ερωτηματικό η διαθεσιμότητα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ζαμπαλάς, με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα, Καραγκιζόπουλος και τέταρτος ο κ. Τσακαλίδης. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Μπαλτάς.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 280 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.