Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 10:35

Ράδιο Αρβύλα: Το τρέιλερ της επιστροφής τους και η φωτογραφία χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H επιστροφή των Ραδιο Αρβύλα, χωρίς φυσικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου – Παράλληλα άλλαξε και η φωτογραφία στο facebook της εκπομπής

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι φήμες ήθελαν το Ράδιο Αρβύλα να μην ξαναβγαίνει στον αέρα ωστόσο σε τρέιλερ που μεταδόθηκε, σήμερα, Δευτερα, 27 Δεκεμβρίου, έκαναν γνωστή την επιστροφή της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο της Φάρμας, έπαιξε το σχετικό τρέιλερ της επιστροφής, ενώ ανέβηκε το σχετικό βίντεο και στην επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 στο facebook.

H επιστροφή των Ραδιο Αρβύλα, χωρίς φυσικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου. Παράλληλα άλλαξε και η φωτογραφία στο facebook της εκπομπής.

www.reader.gr

Διαβάστηκε 511 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 10:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.