Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  3:55 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 12:41

Ικανοποίηση περιφερειάρχη για τον διαγωνισμό μουσικής δημιουργίας της ΓΕΑ: Ένας νέος θεσμός γεννήθηκε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου συνεχίζει τη μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό και μάλιστα με πρωτοπόρες εκδηλώσεις.

Ο Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας ολοκληρώθηκε χθες με την τελική φάση και κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς 12 μουσικές δημιουργίες παροσιάστηκαν ζωντανά στη σκηνή του Παπαστρατείου Μεγάρου.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου είχε ως συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης μάλιστα παρέστη και απένειμε το βραβείο στο νικητή του διαγωνισμού Χριστόφορο Κωστίνη. Σε όσα ανέφερε στο λόγο του , στο διάλογο του με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και σε ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίηση του για το επίπεδο της εκδήλωσης.

Η ανάρτηση:

«Ένας νέος θεσμός γεννήθηκε…Ο πρώτος διαγωνισμός μουσικής δημιουργίας στο Αγρίνιο με 40 συμμετοχές Αιτωλοακαρνάνων δημιουργών και την υπέροχη βραδιά του τελικού, αναδεικνύει το ανεξάντλητο πολιτιστικό απόθεμα του τόπου μας.
Θερμά συγχαρητήρια στη ΓΕΑ Αγρινίου, στο σύνολο των συντελεστών, στους μεγάλους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Άλλωστε, η καλλιτεχνική δημιουργία έχει μόνο νικητές.Σας ευχαριστούμε για τις μελωδίες, τα χρώματα και τα συναισθήματα που μας προσφέρατε!».

νεκτάριοςφαρμάκης 18 12 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.