Τρίτη, 7η Μαίου 2024  10:52 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 21:59

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Δείξαμε ωριμότητα και εξυπνάδα που δεν είχαμε στα άλλα παιχνίδια»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο πνευματικό κομμάτι που σύμφωνα με τον ίδιο έφερε τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην Cosmote TV:

«Είναι σημαντικό, όπως είπα και στα παιδιά, να επιβραβεύουν τους εαυτούς τους. Κάνουν αρκετό καιρό προσπάθεια. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε εύκολα, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μερικές φορές το μυαλό μας δεν μας αφήνει να πάμε μπροστά. Μπράβο στα παιδιά και στον Καρέλη με τις ευκαιρίες που είχε χάσει. Όταν δουλεύεις, δικαιώνεσαι και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια που έδωσε. Πάντα υπάρχει το άγχος και το καλό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος όταν το σκορ είναι στο 2-1, αλλά δείξαμε ωριμότητα και εξυπνάδα που δεν είχαμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Γκουτσίδης: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ»

Στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο βοηθός προπονητή του Ατρόμητου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε στην Cosmote TV:

«Στο πρώτο μέρος εκτός από το γκολ δεν υπήρχε Παναιτωλικός μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν μόνο εμείς. Αυτό έβλεπα από τον πάγκο. Με το πρώτο σουτ δεχθήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ψυχολογία για να το ανατρέψουμε. Δεν ξέρω αν η αλλαγή σχηματισμού βοήθησε, αλλά εκεί που ισοφαρίσαμε και πατούσαμε καλά, χωρίς να καταλάβω καν πως, δεχθήκαμε το δεύτερο και όλα κατέρρευσαν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάνανε μια μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά και δεν άξιζαν την ήττα. Πάνω από όλα είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, ώστε με ένα τέρμα να διεκδικούμε τη νίκη».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.