Σάββατο, 4η Μαίου 2024  2:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 00:04

Στο βάθρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Ταεκβοντό ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμη διοργάνωση ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε στο βάθρο των νικητών, σε Πανελλήνιο επίπεδο, με τέσσερις αθλητές. Δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή από το Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλήτριές Νίκη Γιαννιώτη και Χαρά Σακκά κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία τους και το χρυσό μετάλλιο.

Οι αθλητές Φώτης Γκόντας και Γιάννης Μπακοθύμιος κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με καταπληκτικούς αγώνες.

Την 5η θέση, ένα βήμα πριν τα μετάλλια, έφτασαν οι Χριστιάνα Μπαλτά , Δημήτρης Νταλαπέρας ( σε έναν αγώνα- διαφήμιση για το Ταεκβοντό) και Δημήτρης Γρίβας.

Με αρκετά καλή παρουσία συμμετείχαν οι αθλητές Νόνη Γιαννιώτη , Βλάσης Σβεντζούρης, Καλλιρόη Ράπτη, Θωμάς Μυρισιώτης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρία “ALUXAL KARACHALIOS “ για την οικονομική υποστήριξη των αθλητών και σε αυτή την διοργάνωση.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.