Πέμπτη, 27η Ιανουαρίου 2022  8:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 10:45

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την αγνόηση των παρεμβάσεων του απο το Υπουργείο Ανάπτυξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Η φετινή εορταστική περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων  της αγοράς καθώς και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Το Yπουργείο Ανάπτυξης εξακολουθεί να  προκαλεί με τη στάση του αγνοώντας  το αίτημα του  εμπορικού κόσμου  της πόλης μας να εξαιρεθεί από το υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς στις 10 το πρωί, το όποιο έχει  και την  ομόφωνη στήριξη   του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την τελευταία του  απόφαση δίνει παράταση  στο μέτρο και ιδιαίτερα λίγες ημέρες πριν τις γιορτές, καταδικάζοντας  μια ολόκληρη  αγορά η οποία έχει εναποθέσει τις όποιες ελπίδες και προσδοκίες της στις ημέρες των γιορτών για να σωθεί ότι ακόμη σώζεται .

Καλώ τον Περιφερειάρχη και τους βουλευτές του νομού να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα του εμπορικού κόσμου της πόλης μας που σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας έχει τηρήσει  με υπεύθυνο και υποδειγματικό τρόπο τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Διαβάστηκε 118 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα